over fun4learning

Hallo, ik ben Karin, oprichter en trainer van Fun4learning. Na lang gewerkt te hebben in het basisonderwijs, als leerkracht, bouwleider, intern begeleider en coach, heb ik in het begin van 2021 besloten de ideeën voor een eigen bedrijf, die al heel lang in mijn hoofd zaten, uit te gaan werken. Ik zag regelmatig kinderen die in het onderwijs op de basisschool niet genoeg ondersteuning konden krijgen en die daardoor achterstanden en frustraties opliepen. Dat heeft mij gemotiveerd om Fun4learning op te richten.

Het is verstandig om, als uw kind leerproblemen ervaart, snel wat extra ondersteuning te bieden, waardoor het weer de draad op kan pakken in de lessen op school. Nog belangrijker is het om goed na te gaan waardoor de leerproblemen veroorzaakt worden en de begeleiding van uw kind daarop te richten. Dat is eigenlijk precies wat ik met Fun4learning voor ogen heb! De twee basistrainingen die ik aanbied, zijn er speciaal op gericht de vaardigheden van uw kind te vergroten, waardoor het uiteindelijk ook beter zal kunnen leren. Ook in de andere trainingen is dit waar het om draait.

Het is altijd mijn passie geweest om kinderen te begeleiden die een steuntje in de rug nodig hebben. Door de oprichting van Fun4learning is dit nu mijn “corebusiness” geworden en daar word ik dus ook heel vrolijk van!  In de begeleiding van kinderen stel ik me altijd coachend op. Het is namelijk mijn overtuiging dat kinderen zelf meestal precies weten wat er goed gaat en wat er niet zo lekker loopt en zelfs ook wat ervoor nodig is om een probleem op te lossen en een stap vooruit te doen. Goed luisteren, goede vragen stellen en een kind helpen met het oefenen van nieuwe vaardigheden, zijn belangrijke kenmerken van mijn aanpak.

“Fun”: plezier, staat centraal in alle trainingen die ik aanbied. Als een kind namelijk na een lange schooldag nog wat extra oefening nodig heeft, dan is het belangrijk dat het daarvoor gemotiveerd is.  Als het die extra oefening leuk vindt en er plezier in heeft, zal die motivatie hoog zijn en dat is een goede basis om te leren. In de trainingen van Fun4learning zijn spel en samen leren belangrijke ingrediënten voor plezier.

Ik nodig u uit om, als u vragen hebt of meer informatie wilt hebben, contact met mij op te nemen. Ik ga graag met u in gesprek. Als u een training van Fun4learning overweegt voor uw kind, kunt u een afspraak maken voor een gratis intakegesprek.

Contact Formulier